lørdag 30. juni 2007

"Til klesklypene..."


















I Quiltemagasinet 3/2007 fant jeg dette mønsteret av AnnAKa. Flere av dere som er innom bloggen min har nok allerede sett disse posene i andre blogger. Fant likevel ut at jeg ville legge ut mine også. De var morsomme å sy og det kommer nok derfor til å bli flere av dem.

fredag 29. juni 2007

"Morsom sommerveske"


Denne vesken er sydd etter mønster av Rosalie Quinlan designs. Mønstret kjøpte jeg hos Lappemor. Jeg har gjort noen små endringer men stort sett fulgt mønsteret. Jordbær hører sommeren til og derfor bare måtte jeg få inn jordbærstoffet. Har også brukt noen Tildastoffer.

torsdag 28. juni 2007

"Solblomst til det runde bord"


Endelig fikk mitt nye runde balkongbord en passende duk. Som dere kanskje ser er den inspirert av AnnAKas "Frokost på en hestehov" og min søster Anne-Grethes "Spanske Margeritter". Duken er sydd i lin. Jeg har ikke tatt med noen insekter, de vil nok etterhvert finne frem til duken i naturlig form. Diameteren er på 20"(51 cm).
Her i Tromsø er det i dag godt syvær.

onsdag 27. juni 2007

"Maritime toalettmapper"


Blir stadig inspirert av AnnAKa og da jeg fikk en bestilling på toalettmapper i maritim stil var det ikke vanskelig å komponere. Har tatt applikasjoner fra "Maritim sommer" og mønsteret er den store toalettmappen i "Stor og liten". Håper eierne blir fornøyde.

fredag 22. juni 2007

"Maurits"












Egentlig er jeg ikke så veldig glad i småkryp, men den flørtende herr Maurits kunne jeg ikke motstå. Det som i mønsteret opprinnelig skulle bli til et kjøkkensett blir hos meg til 2 løpere. Design AnnAKa.
I dag er det nydelig sommervær i Tromsø, og ferien min har startet:)

fredag 15. juni 2007

"Morskjærlighet"


Prosjekt "Morskjærlighet" er ferdig. Koselig løper, uglemor med barn, designet av AnnAKa.
Flere prosjekter ligger på vent så nå er det bare å holde symaskinen varm.

onsdag 13. juni 2007

"Skjold igjen......."


Jeg liker veldig godt dette mønsteret til AnnAKa. Dette er min fjerde Skjold-veske, og også denne er en presang. Denne skal min arbeidskollega Marianne få. Hun har nettopp fylt 40 og skal snart reise til England for et år. Gratulerer med vel overstått og god tur til Cambridge, Marianne. Håper du har gjesterommet klart når vi kommer på besøk.

lørdag 9. juni 2007

"Flere prosjekter i hus....."


Ja, nå er flere kits kommet i hus og det er bare å varme opp strykjernet og symaskinen. AnnAKa har kommet med en ny løper "Morskjærlighet" og den gleder jeg meg veldig til å sy.
De to siste ukene har vært fylt med jobb og konferanse, men endelig blir det litt tid ved symaskinen igjen. God helg til alle som er innom.

fredag 1. juni 2007

"Fredagshandel"


I dag var jeg og min sønn på biltur til Nordkjosbotn som nå i helga arrangerer Nordkjosmessa. Inne på messeområdet fant jeg deler av en av mine yndlingsbutikker, Stoff og Idé på Storsteinnes. Heldigvis hadde Unni tilgang til bankterminal og da ble resultatet det du kan se på bildet. AnnAKas "Maurits" med stoffpakke og et par andre stoffpakker som nærmest ropte etter meg. ....Heldigvis er det ferielønn snart. Ha ei god helg.